fredag 10 december 2010

Kameralös

Har lovat bilder ett bra tag nu, dessvärre har jag inga. Sladden man laddar min kamera med är helt borta, och minneskortet i sambons kamera sitter i nåt spel.. och jag vågar inte pilla ut det + att jag inte vet var alla sladdar är till den kameran.
Men nu har jag i alla fall en liten hög att fotografera när det väl löser sig.
Babyfilten är klar (!) Äntligen.

Började på en tröja till min syster, men insåg efter ett tag att jag inte har tillräckligt med garn och jag hittar inte nytt nånstans så det repade jag upp och ska försöka komma på nåt annat att göra. :)Garnet är ett 100% alpacka garn som är helt otroligt mjukt och finaste färgen nånsin, turkos/grön/blå. Jag vet att man brukar säga att turkos ÄR grön/blå, men den här färgen är liksom... mer. Den är turkos, fast MER. Haha det går inte att förklara riktigt men den är jättefin!
Funderar på en sjal eller en mössa av det istället, men jag vet inte om min familj är liks förtjusta i virkade saker som jag är, så jag blir lite nervös.

Min fina E var här igår och vi satt och drack te och pysslade lite - fick till två fina armband till svärmor av glaspärlor som inköptes på Älsvsjömässan för en månad sedan och lite ull som jag haft och bara väntat på att använda. Kommer definitivt att göra flera ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar