måndag 27 december 2010

God jul, osv!

Nu har jag klurat (med hjälp av sambon som egentligen inte behövde klura) ut hur jag ska få in lite bilder!
Stoppa helt enkelt in minneskortet från kameran in i laptopen. Jag var helt inställd på att det bara inte gick utan en kabel. Så fel jag hade.

Babyfilten till den nu levererade bebisen! :D Igår kom hon och hon är så fin! Så nu är jag faster ^^ Mer babysaker kommer definitivt att virkas, dock ingen mer babyfilt. ...Utom en till till sambons bror som får en bebis i mars. :) Men efter det, inga fler babyfiltar. Utom till mina framtida egna barn. Och till syskons barn.. och.. ja.. eller det blir nog fler. Får komma på en bättre teknik bara. Tycker förfärligt illa om att sy ihop rutor, och virka ihop dom vill jag inte för jag tycker inte om den uppstående kanten som blir då.
Men här den iaf. Några trådar inte helt fästa ännu. Rutorna är ungefär 20x20cm. :)Och en sjal blev det till syster min i julklapp + två vetekuddar, en stor och en lite mindre, dom blev det dock inga bilder på. Var på Granngården och köpte 25kg vetekorn, så nu får jag göra vetekuddar för glatta livet, ett par beställningar har jag dock redan så det blir nog inga problem med att bli av med dom :)
Sjalen gjorde jag i kärleksknutar, mest för att det går så snabbt och jag kan det mönstret utantill, men det är ju fint också :)
Färgen syns nog inte så bra kanske med det är ett ganska mörkt turkos färgt. Midnattsturkos, skulle jag vilja kalla det. :) Alpakka ull. Mjukt och jättefint ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar